Good Girl, Bad Blood - agggtm

    Astăzi vorbim despre “Good Girl, Bad Blood”, continuarea minunatei cărți “A Good Girls Guide to Murder”. 


    “Cineva lipsește. Nimeni nu vorbește. Dar acum, toată lumea e atentă.”


    “Pip nu mai e detectiv de ocazie. Cu ajutorul iubitului ei, Ravi, adolescenta a lansat un podcast despre uciderea lui Andie și a lui Sal, caz pe care l-au anchetat împreună cu un an în urmă.

Cu toate că serialul se bucură de mare succes, Pip jură că a terminat-o pentru totdeauna cu joaca de-a investigatorul neobosit și plin de zel. Socoteala de acasă, însă, nu se potrivește cu cea din târg, căci fata va fi nevoită să își calce promisiunea chiar mai curând decât își imagina. Asta, pentru că Jamie Reynolds, fratele mai mare al prietenului ei, Connor, dispare fără urmă chiar în noaptea în care orașul ține să marcheze în mod public șase ani de la moartea lui Andie și a lui Sal.

Cum poliția nu face nici cel mai mic efort pentru a-l găsi pe Jamie, Pip hotărăște să se implice. Ancheta e dificilă și plină de neprevăzut, iar adolescenta descoperă alte câteva secrete întunecate ale orașului. Va izbuti însă Pip să dea de urma lui Jamie înainte de a fi prea târziu?”



    Dacă va vine sa credeți, aceasta carte a avut chiar mai multe răsturnări de situație decât prima. Pip a devenit cu totul alta persoana față de cine era înainte de “joaca de-a detectivii”, așa cum o numește ea.

    Pip jura ca va lasă crimele in seama poliției, dar când cineva apropiat ei dispare, nu se poate abține. Acum are mai mult talent și știe ce are de făcut. Nu irosește nicio clipa din investigația asta. Totusi reușește sa descopere mai multe secrete care ii vor pune viața in pericol.


    Cazul acesta este și mai interesant și mai complicat decât primul. Nu avem atât de multe informații sau suspecți, dar podcastul lui Pip și Ravi se dovedește de ajutor. Cei doi primesc ajutor de la fanii lor, dar aceștia ii și pot încurca. Faima celor doi vine la pachet cu amenințări si cu piste false in investigata lor. Să nu uităm că ultimul caz pe care la rezolvat a reușit sa destrame familii si prietenii, deci Pip nu mai este plăcută de toți oamenii din Little Kilton. Asta pune puțină dificultate in planurile fetei, dar se va descurca de minune cu si fără ajutorul vecinilor ei.


    In aceasta carte autoarea abordează niște subiecte mai sensibile, cum ar fi folosirea armelor, cazuri reale si multe altele. In caz ca știți ca acestea va pot afecta, va sfătuiesc sa nu citiți acesta carte.


    Dacă sunteți ca mine, iubitori de cărți despre crime, va recomand cu tot sufletul aceasta lectura. Este captivanta si vă va tine cu sufletul la gura la fiecare pagina. 

    Eu ii ofer același punctaj pe care la primit și prima carte din aceasta serie, 5/5 ⭐️.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

4 cărți pe care aș vrea sa le citesc din nou de parca ar fi prima data

Kill Joy - agggtm